menu

Tan Spray

Een mooi egale bruine kleur is nu voor iedereen haalbaar!

Spray tanning is de gezonde oplossing en ben je in minder dan 10 minuten bruin. Een natuurlijk resultaat en ook goed voor je huid. Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit. Met de natuurlijke grondstof DHA ben je snel en mooi egaal bruin. Wij werken met een natuurlijke tanning vloeistof. Geeft je huid ook een booster. Welke tint bruin je graag wilt, hangt af van de inwerk tijd. Dus wanneer je gaat afdouchen thuis.

 

Na 1 uur – Zoals de Liquid Sun 8% DHA. Dit is een mooie tint

Na 2 uur – Zoals de Fusion 10% DHA. Heerlijke bruine kleur, maar niet te.

Na 3-4 uur – Zoals de Liquid Sun 12% DHA. diep bruine keur...Bali bruin. Of je op vakantie bent geweest!

 

Hoe kan ik mij goed voorbereiden op een spray tan?

 

Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor.
Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig).
Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.
Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en ondergoed na de behandeling.
Douchen en/of baden: wacht even met het nemen van een bad of douchena de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken.

 

Je goudbruine kleur blijft 5 tot 7 dagen. Wanneer je regelmatig een spray tanning sessie boekt, helpt dit om je kleur te verdiepen en de duur van de teint te verlengen. Ook de producten kunnen zorgen dat je kleur langer blijft zitten, dit is voor thuis gebruik.

 

Een Spray tan party?

Spray tanning is al een feest opzich! Perfect voor avondjes uit, vriendinnen, vrienden, vrijgezellenfeesten....... Je bent dan verzekerd van een stralende bruine kleur en een leuke ervaring!

 

Prijzen:

Total Body € 25,00. Kom je met 2 of meer personen betaal je € 22,50 per persoon.

 

Strippenkaart:
Voor 5 x betaal je € 100,00 per persoon (20,00 euro per keer i.p.v. 25 euro).

 

 

Klik hier voor een filmpje van Bridget Maasland die een tan spray krijgt.

                       

Wat zeggen gasten over Heleen’s Wellness?

HELEEN’S GASTENBOEK

 • Christian & Yvon

  Wat een heerlijke, rustige plek met een erg mooie wellness loft die van alle comfort is voorzien. Dit is meer dan af. Heleen dank voor jullie gastvrijheid en een heerlijk verblijf.

  14 maart 2017
 • Vincent en Sasja

  Afgelopen week een aantal dagen doorgebracht bij Heleen's Beauty&Wellness. Het was fantastisch!!. Alles was perfect voor elkaar, het knusse gastenverblijf met prive sauna en jacuzzi, de behandelingen, geweldige lunch. En 's ochtends stond er een picknickmand met heerlijk ontbijt voor de deur. We komen zeker nog een keer terug!

  30 januari 2017
 • Ronald en Ine

  We hebben genoten van ons 2 daags uit je. We zijn erg verwend heerlijke loft en wellness. Vooral ook de sauna en jacouzzi, was geweldig. Verder de massage en lunch etc. was allemaal uit stekend. We komen zeker nog eens terug om te relaxen. Bedankt voor de goede zorgen en het ontbijt gebracht bij de loft heel fijn.

  6 december 2016

HEEFT U EEN PERSOONLIJKE WENS?

NEEM CONTACT OP